söndag 15 september 2013

Kreativ Med Tejp


Här kommer en av de senaste layouterna som jag gjort.
Jag har använt mig en hel del av tejp som utsmyckning på sidan.

Har valt att ha tejp med mått på för att symbolisera sonens växande.
Till trädet - som även det är en symbol för växande på många olika sätt -  har jag valt att skapa själva kronan av ihop skrynklad tejp.

Fotografierna jag valde är det första kortet som finns på Theo och även ett kort som är från när han är runt 1 år.

Jag har scannat in hans noteringar i längd och vikt från BVC. Och så skrev jag ut dem på syrafritt papper och klistrade bredvid fotografierna.

Önskar Dig en fortsatt kreativ och härlig helg!

Kramar Lisa

4 kommentarer:

 1. Så fin LO! Visst är det toppen med washitape! Har en rätt seriös samling vid det här laget ;-) har precis gjort klart ett minialbum där det gick åt en del tape... Det är precis upplagt i bloggen om du vill kolla in ;-) ha en trevlig kväll., Pillan

  SvaraRadera
 2. Åhhh så många fina LO:s :)

  Jag glömde skriva vart stämpeln kom från när jag schemala inlägget.....tänkte jag gör det sen. ...hm... nåja. :) Den kommer fr Funky kits :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Så härlig LO...
  Vore roligt om du ville var med i julkortstävlingen jag har min blogg, välkommen till min blogg läsa mer om den …Kraaaaam Anneli

  SvaraRadera
 4. Hej =)

  Men så fint och ett smart sätt att få med hur din son har växt under året som gått. Passade värkligen bra med den här tejpen med måttbandet på sig till din fina LO! Lika så vart trädet så fint med hjälp av tejpen.

  Ha det så bra kramar från Sandra!

  SvaraRadera