söndag 19 augusti 2012

Blå, blå ögon...


Här är ännu en enkel layout som jag gjort på Theo. Hans ögon är helt underbara och därför gjorde jag den här layouten om just hans kraftfulla, blåa ögon.

Som bas en blå cardstock och sedan har jag ett vit/blå randigt mönstrat papper över nästan halva layouten. Vid skarven valde jag ett annat mönstrat papper som går lodrätt genom cardstocken.

Jag har tre foton i olika storlekar. Jag valde att ha dem större och större eftersom bilden hela tiden kommer lite närmare Theos ögon.

Till titeln har jag använt gnuggisar, klippt ut bokstäver och även skrivit för hand.

Jag valde att smycka med en stor blomma plus att det finns en blåaktig rhinestone på varje foto, även de i varierade storlekar (större och större).
Fortsatt trevlig helg!

Ljus, Kraft & Kärlek
Lisa
5 kommentarer:

 1. oj så sød han er fint layout.

  SvaraRadera
 2. En sån fin LO och vilka vackra blå han har den lilla sötisen! Jag gillar verkligen hur du komponerat de olika mönstren i arken, de olika kortstorlekarna och rhinestonesen, en enkel men ändå detaljrik LO, så snygg!

  Vad kul att du tittade in hos mig och lämnade spår, det uppskattar jag varmt och dessutom gav det mig chansen att få upptäcka din fina blogg!

  Ha en härlig dag!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Förstår vad du menar med hans ögon, så blå o intensiva! En perfekt lite kille att fota helt enkelt! Tack för din fina kommentar om min LO! Roligt att andra oxå gilla den. Kram Pillan

  SvaraRadera
 4. Ohhh.vilken liten "goding" du har.Inte konstigt LO,n blev super med en sådan underbar modell
  med ögon som glimmar!.
  Tack,för titten och hälsningen hos mig!

  SvaraRadera
 5. Lovely layout Lisa, he is so cute!

  Liza x

  SvaraRadera