lördag 9 januari 2010

☆☆☆ Tillbaka! ☆☆☆

Jag hoppas att Ni alla har haft en underbar jul, och en riktigt bra start på det nya året!

Jag har inte pysslat så mycket den senaste tiden. Det blev en del julkort innan jul... några av dem hann jag inte ens ta kort på ;o) ... och efter det har jag haft en liten paus.
Men jag har i alla fall ändrat om en del i mitt sköna skaparrum - med en hjälpande hand av min underbara kille! Så det har väl mer varit "inredningspyssel" här, eller vad jag ska kalla det för?
Och det har även tillkommit några nya "vänner" i hörnan. De här söta gosedjurskaninerna har min kära mamma sytt och gett till mig, så de har fått varsin plats bland alla papper och dekorationer.Den här fantastiska tavlan hittade jag i Ängelholm när vi var där i torsdags. Den passar mig perfekt i stilen. Jag älskar änglar, shabby chic... ja, egentligen det mesta som går i gammal lantlig stil, är krakelerat, ljust, återanvänt eller liknande :o)
Och Ni kan ju gissa var den ska hänga...?Och eftersom jag fortfarande har överflöd av änglar här hemma, så tog jag tillfället i akt att nyttja dem här så länge. Så jag satte en ängel i "rätt färg" som de knappar som är i burken på varje öppning. De fyller så klart ingen egen funktion utan är mer en extra utsmyckning.Ljus & Kärlek Lisa!

2 kommentarer:

 1. Hej Lisa!!!
  Så underbart fint!! Va kreativ du är =) Jag ska sätta fart på mig själv oxå detta år.. fniss.. älskar att måla nämligen & även att göra egna kort & annat smått & gott =)
  Ha en underbar fortsättning på Helgen!!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Tack för Ditt inlägg!
  Kreativitet är toppen ;o) Ser fram mot att kolla in Dina skapelser!

  Ljus & Kärlek Lisa!

  SvaraRadera