måndag 1 februari 2010

Skapande i Kärlekens Tecken

I lördags var jag på en scrapträff som var helt perfekt för mig eftersom jag gick tillbaka in i pysselpassionen! Innan dess har det som sagt inte varit så mycket pysslande här. Men på träffen blev en del grejer gjorda och igår fortsatte skaparlusten. Jag fick ihop några layouter - och det var länge sedan jag gjorde det. Två stycken med foton från Neale D Walschs förra workshop i Sverige och även några stycken där jag egentligen bara klistrade upp de personliga hälsningarna som jag fick av honom på olika cardstock. De betyder så mycket för mig, så självklart vill jag ha med även dem i albumet!

Här är ett kort som jag gjorde på träffen. Det är från 1:a utmaningen - vi fick papper och dekorationer i en påse som vi fick göra vad vi ville med. Det är verkligen häftigt att se att med samma saker så blir alla människors resultat ändå så otroligt olika och unika i sig!
Min älskade pojkvän fick det här kortet när jag kom hem - jag visar att jag älskar honom året runt och inte bara den 14/2 ;o)
Kortets framsidaKortet som öppetTag på baksidan av kortetHär är en tändsticksask som jag gjorde på en workshop.
Jag ville få den till att se ut som att den är gjord av metall
-och jag tycker att det lyckades bra.
Här är en ljushållare av porslin som jag målat
på samma sätt.Den första LO:n som jag gjorde igår
"Universums kärlek är villkors - lös"
. Fotot är på mig och författaren Neale D Walsch. Hans böcker har betytt jättemycket för mig i mitt liv och jag läser fortfarande om en del av dem än idag! De gav mig ett helt nytt sätt att se på livet och när Neale var här och hade workshopen så var det så oerhört starka energier! Så bilderna därifrån har väldigt stor betydelse för mig! Med LO:n vill jag påminna både mig själv & andra att det är villkorslös kärlek det handlar om i livet - inget annat. Vi människor tror att vi vet vad villkorslös kärlek är men de flesta av oss gör inte det...Här är den andra LO:n till samma album som den förra. Jag var ofta framme och pratade med Neale i pauserna och han är verkligen en människa som kan LYSSNA.
Han var så otroligt öppen, ödmjuk och tillmötesgående! Kortet är taget i en av pauserna då vi fick tid att prata lite extra. I LO:n så ville jag att texten skulle vara det man fokuserar på och själva dekorationen. Texten handlar om hur jag fick kontakt med Neales böcker.En av de mer enkla layouterna där jag bara klistrat upp några hälsningar som jag fick av Neale. Helt utan dekorationer så att det bara är fokusering på texten... får se om jag låter dem vara så eller om jag lägger till något extra?Här kommer bilder på ett par etiketter som jag fått beställning på av en kvinna som ville ha dem till att skriva sin brevvänens adress på :o)

3 kommentarer:

 1. Vad kul att vi kunde inspirera så du återfick pyssellusten. Underbara alster du gör Lisa!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hallå goá Inger!
  Det gjorde Ni verkligen - tack för det!
  Och pyssellusten varar, så nu blir det snart besök på Pysseltagen igen ;o)

  Ljus & Kärlek Lisa!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!!
  Å, va fina du gjort =)) Va krativ & skiklig du är. Jag har oxå hållt på endel med scapping, men nu ska jag prova på kallmålning tänkte jag =))
  Hoppas du mår bra & det ska bli så kul att få träffa er den 24 April!! Längtar!!
  Ljus, kram & kärlek till dig från Tina

  SvaraRadera