tisdag 31 juli 2012

Snabba Layouter


Ännu en LO skapad väldigt snabbt idag. Igår kväll gjorde jag i ordning cardstocken eftersom jag ändå höll på med att spraya. Valde här bara röd och blå färg eftersom det är de färger som sonen har på sin sparkdräkt.  Det som återstod att göra idag gjorde jag på bara några minuter. Jag har tagit ett mönstrat papper och rivit det i höger kant. Sedan satte jag fast fotot genom att tejpa dit det. Till sist limmade jag mörkblått mönstrat papper på ett par änglavingar (chipboard). Jag klippte runt vingarna och filade dem i kanterna. (Hjärtat är ditsprayat). Färdigt!


Här är även en LO som jag gjort med foto på sonen från BB.
Jag valde att spara plastbanden och det lilla blå grattis – kortet som vi fick på plats.

Har en vit cardstock som grund. Valde ett mönstrat papper som jag fått av min mamma med små söta barn på. Sedan satte jag dit fotot med plastbanden som sneda dekorationer i kortets översta vänstra hörn. I det nedersta vänstra hörnet valde jag att sätta en virkad blomma.
Grattis kortet har jag lagt i en plastficka för sig eftersom det säkerligen inte är syrafritt papper. Dekorerade plastfickan med ett fint blått och glittrigt band. Eftersom fickan är från en butik så finns där en prislapp på, men inget pris. Där valde jag att skriva sonens namn och satte dit en fin blå sten som dekoration.

Kramar Lisa. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar