lördag 26 september 2009

Ingen mässa...

Min kille och jag planerade att åka upp till mässan i Partille men det blev inget av det, på grund av olika omständigheter. Men jag får förhoppningsvis fler chanser :o)

En del pyssel har det däremot blivit. Mest tändsticksaskar och fler julklapps etiketter. Jag har fått några uppstämplingar av min mamma, så nu blir det i alla fall lite variation :o) Annars är det mycket hänglar... mest hela tiden ;o)

Här kommer bilder på askarna.
Det kommer först en bild på framsidan och efter det en bild på baksidan av varje ask.

Många Kramar Lisa!


2 kommentarer:

 1. Hej Lisa,
  Tack för att jag fick länken till din blogg från B. Så mycket vackra kort och andra fina och kreativa alster, som tändsticksaskar och etiketter, du skapar! :-)
  Jag har börjat med att dekorera tändsticksaskar i mindre skala, men när jag ser dina vackra tändsticksaskar känner jag att det är dags att utöka den biten av mitt kreativa skapande.
  Jag har en fråga angående texten: Tänk tankar som gör dig glad. Är det en stämpel du använder och var har du i så fall köpt den? Eller skriver du kanske texten på fri hand?
  Hit till din blogg återkommer jag mer än gärna flera gånger! :-)
  Ljus och värme,
  Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Tack för att Du har tittat in hos mig & för Din kommentar :o)
  Det finns lite olika textstämplar här och där och jag kollar först och främst efter dem som har ett positivt budskap. Just "Tänk tankar som gör Dig glad" har jag hittat på Magnolia.

  http://www.magnolia.nu/

  Om Du kan tänka Dig utländska texter, så tipsar jag även om Cherry Pie Art Stamps stämplar, de har texter som tex. "Follow your bliss" och "namasté".

  http://www.cherrypieartstamps.com/

  Många Kramar Lisa!

  SvaraRadera