lördag 13 oktober 2012

Stay Cool!!!

Bjuder på den här också eftersom jag ändå la ut den på facebook idag.
En layout med bilder tagna för några år sedan. Jag valde att fokusera på det ”coola” i bilderna och lät det vara temat i skapelsen.
Valde ganska mörka papper, och tejpade med tejp i bildernas sidor. Längst ner till höger finns en dold journaling ficka. Där har jag skrivit en text som spinner vidare på den synliga texten  ”What does not kill us only makes us stronger”.
Har skrivit en del om hur mitt liv var tidigare. På den tiden då jag hade mycket panikångest, fobier och var sjuk. Sedan tackar jag för allt jag upplevt – jag hade inte varit den jag är idag utan dessa jobbiga händelser!

Det finns en mening med ALLT som sker!

Många Kramar Lisa.


2 kommentarer:

 1. Hej =)

  En härlig LO med ett vicktigt budskap. Håller med om att det alltid fins en mening med allt vissa saker sker kanske för att man ska vakna upp och ta tillvara på det man har. Så kände jag när jag fick mitt besked om att jag hade hudcanser i låret. Det är nu borta och jag mår bra men det fick mig att tänka till på ett nytt sätt. Scrapingen för mig är min terapi/medesin och den ger mig otrolig lycka!!!

  Ha det gott, kramar Sandra!

  SvaraRadera
 2. Hej Sandra!
  Tack för Ditt inlägg!
  Vad underbart att Du ser det Du varit med om som positivt! Jag förstår att Du kan se det positiva utifrån cancerbeskedet också. Kan tänka mig att det lätt blir en starkare prioritering av allt det vackra i livet och tacksamhet över att bara leva!

  Många Kramar Lisa ❤

  SvaraRadera